Over betonboringen

Wij bezorgen een vereiste gaten met in dit asfalt. Betreffende onze diamantboren boren we gaten in praktisch alle maten.

Raakt u dan ook ons privã©-persoon, festival, gemeente ofwel waterschap? Het maakt voor ons niet uit wie u bent of waarom u ons nodig heeft. In dit verleden beschikken over we boor-, zaag-, frees-, en sloopwerk uitgevoerd wegens verschillende klandizie. We ogen klaar vanwege alle: Particulieren

Toepassingen: sleuven, sparingen voor doorvoeringen en betonpalen, verminderen betreffende vloeren via ze in blokken te zagen, et cetera

Veel opdrachtgevers kennen De Jong Betonboringen zodra Nederlands oudste expert op het gebied over betonboor– en zaagtechniek en het willen wij natuurlijk gaarne zo houden. In 1965 introduceerden we een wegens Europa andere techniek in de bouw, immers het boren met diamant.

Door te werken betreffende water, lekbakken en efficiënte apparatuur is de hoeveelheid stof geminimaliseerd. Natuurlijk wordt al die stof en vrijgekomen puin verder meegenomen. Ingeval Arts Betonboringen langs kan zijn geweest blijft alleen het afgesproken boor- en zaagwerk voor.

Daarnaast boren we goedkoper en sneller in materialen buiten wapening. Het gebeurt met zogeheten widia- en hardmetaalboren, aangedreven door elektrisch of pneumatisch werktuig.      

Via ons worden in een gevel gaten geboord, schuin naar de kruipruimte toe. In die gaten posten we kokers betreffende daarop ons zwart rooster. Dit verrichten wij zowel in balken en gevels van ook beton mits steen.  

boren I zagen I read more verankeringen I betonslijpen en –frezen I sleuvenzagen I boucharderen I ventilatieroosters I kleine sloopwerken

Met de persoonlijk aggregaten en compressoren mogen wij probleemloos uit een voeten op plekken daar waar serieuze voorzieningen zodra mineraalwater en elektriciteit mankeren.

Betonnen vloeren zagen wij tot een dikte van 70 cm.  Vanwege binnen produceren wij toepassen van ons elektrisch aangedreven machine. Buiten gaat betreffende een diesel aangedreven machine geraken gezaagd. 

Daarbij gaan wij uiterst nauwgezet te werk. Wij kennen een regels die verbonden zijn aan het werken in een medische omstreken en begrijpen het dit afbreukrisico groot is. Daarom gebruiken we bijzondere hardware teneinde verspreiding over koelwater en stof te voorkomen. Zo belasten we de omgeving gering.

Tevens dit boren en verlijmen met draadstangen en wapeningsstaven bestaan voor het ons dagelijkse opdracht. Kortom, wegens ieder geval uitkijken wij aldoor de geschikte oplossing.

Arts Betonboringen beschikt over verscheidene soorten zagen, waaronder ook waterzagen en bondige zagen. Hiermee mag er vlak in een hoek anti de muur worden gezaagd.

In het festival werken daar circa 40 vakmensen, met elk ons persoonlijk expertise. Protectie, capaciteit, welzijn en het milieu staan hoog in dit vaandel. Dus werken de medewerkers allen volgens de huidige wet- en regelgeving. Daar waar de medewerkers ook voor u dan ook met de slag gaan, de werkplek gaat tevoren altijd netjes afgedekt worden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Over betonboringen”

Leave a Reply

Gravatar